Levitas Gym & Dance Wijk bij Duurstede

Voor de leden van Levitas Gym & Dance Wijk bij Duurstede is er een gepersonaliseerd Levitas turnpakje voor trainingen.

Voor de meisjes/dames: het pakje is gemaakt van zacht lycra dat overloopt van oranje naar zwart, bedrukt met het clublogo op de achterkant en glittersteentjes op de voorkant. De kosten bedragen €52,- per stuk. Het is ook mogelijk om gratis je naam op de voorkant te laten drukken. Bijpassende oranje haarwokkels zijn erbij te bestellen voor €3,50 per stuk.

Voor de jongens/heren: het pakje is gemaakt van zacht lycra dat overloopt van oranje naar zwart, bedrukt met het clublogo op de achterkant. De kosten bedragen €48,- per stuk. Het is ook mogelijk om gratis je naam op de voorkant te laten drukken.

 

Bestellen van het Levitas turnpakje kan via het formulier op deze pagina. Voor de maat wordt aangeraden om te passen alvorens te bestellen en bij twijfel liever iets groter te bestellen. Ruilen en retourneren is niet mogelijk. Indien gewenst kun je ook rechtstreeks via email contact opnemen (info@ingeturnd.nl). Nadat het bestelformulier is ingestuurd, ontvang je via email de factuur met betaalgegevens. De pakjes worden uitgedeeld bij de trainingen. De bestelling kan ook met de post verstuurd worden als het bijvoorbeeld een (december)cadeau is. Geef dit dan aan op het bestelformulier.

Er wordt gewerkt met bestelrondes. De eerstvolgende deadlines zijn:
Alle bestellingen die uiterlijk 18 oktober betaald zijn, worden naar verwachting begin/half november geleverd.
Alle bestellingen die uiterlijk 8 november betaald zijn, worden naar verwachting eind november geleverd.
Alle bestellingen die uiterlijk 6 december betaald zijn, kunnen naar verwachting voor de kerstvakantie op de post of direct na de vakantie uitgedeeld worden bij de trainingen.

Met alle vragen kun je contact opnemen via info@ingeturnd.nl