United Amstelveen

Voor de turnsters van United Amstelveen is er een gepersonaliseerd club trainingspakje.

Het pakje is gemaakt van zacht lycra dat overloopt van lichtblauw naar donkerblauw, bedrukt met het clublogo en glittersteentjes op de achterkant. De kosten bedragen €46,- per stuk exclusief verzendkosten. Voor de maat wordt aangeraden om een pakje van een andere turnster te passen alvorens te bestellen en bij twijfel liever iets groter te bestellen. Bijpassende blauwe haarwokkels zijn erbij te bestellen voor €3,50 per stuk. Ook bijpassend blauwe of zwarte lycra broekjes zijn te bestellen om je outfit helemaal compleet te maken.

NIEUW! Er is nu ook een UNITED TURNTASJE! Je hebt de keuze tussen het volledige United logo of de turnster uit het logo met je eigen naam erbij. Deze is vanaf nu te bestellen voor maar €9,95.

 

 

 

Via het formulier op deze pagina kun je de bestelling doorgeven. Indien gewenst kun je ook rechtstreeks via email contact opnemen (info@ingeturnd.nl).  Vervolgens ontvang je via email de factuur met betaalgegevens.

Er wordt gewerkt met bestelrondes. De eerstvolgende deadlines zijn:
Alle bestellingen die uiterlijk 18 oktober betaald zijn, worden naar verwachting begin/half november geleverd.
Alle bestellingen die uiterlijk 8 november betaald zijn, worden naar verwachting eind november geleverd.
Alle bestellingen die uiterlijk 6 december betaald zijn, gaan naar verwachting voor de kerstvakantie op de post.

Met alle vragen kun je contact opnemen via info@ingeturnd.nl

Indien je meerdere pakjes van één maat wilt bestellen kun je het aantal aangeven bij het vak voor opmerkingen onder aan het formulier.