Ingeturnd ambassadeurs!

Ingeturnd ambassadeurs laten jullie de mooiste turnpakjes te zien. Ook denken ze achter de schermen mee met de ontwikkeling van nieuwe turnpakjes en leuke acties. Volg ze op Instagram voor leuke content en acties.

 

@gymnast_lynne

“Ik ben Lynne Bijl en ik ben 10 jaar. Ik turn bij HSV1946 en mijn favoriete toestel is balk. Ik doe ook aan teamgym (groepsspringen) en paardrijden. Mijn eerste Ingeturnd pakje was die van het SportstarZ turnkamp. Ingeturnd vind ik een superfijn merk, omdat de pakjes heel erg lekker zitten.”

 

 


 

@laris_gymnast_sgs

“Ik ben Larissa Vermeul, 19 jaar uit Veenendaal. Ik turn in de 1e divisie bij SGS-Lingewaard (Huissen). Mijn favoriete toestel is brug omdat het zo anders is dan de andere toestellen. Ingeturnd vind ik een heel origineel en leuk merk, je kan zelfs je eigen pakje ontwerpen. Ingeturnd is zeker een aanrader omdat de pakjes ook mega lekker zitten de hele training lang.”⁠

 

 


 

@mixedpair_rik_aimee  @showciety.acrobatics

“Mijn naam is Aimée en ik ben 23 jaar oud. Ik doe aan Acrogym bij Showciety Acrobatics (Zwolle). Ik heb 9 jaar topsport acrogym gedaan, nu focus ik me vooral op optredens en open toernooien! Zowel in een klein team als in een grootte groep vind ik trainen en optreden erg leuk, maar (show)wedstrijden doen is toch wel het allerleukst!”

Beter Turnen

Het is de missie van Beter Turnen om zoveel mogelijk gymsporters te inspireren, motiveren en te laten groeien in de turnsport en daar staat Ingeturnd volledig achter!

Beter Turnen is één van de grootste Nederlandse aanbieders op het gebied van (online) tools & begeleiding voor turnsters, turners, turntrainers en bestuursleden. Maandelijks bezoeken duizenden gymsporters de website en app om nieuwe tools en inzichten op te doen op het gebied van turnen.  Ze delen niet alleen goede tips en tools (ook voor buiten turnen en online trainingen), maar verbinden ook gymsporters met elkaar!

Bekijk op de website wat ze allemaal doen.

Voor extra inspiratie en motivatie tijdens het turnen zijn er nu de enige echte BT Quote Turnpakjes. Bestel ze hier!

Deze gesublimeerde turnpakjes hebben een kleurverloop van groen naar zwart. Op de achterkant staat een quote. Je kunt op dit moment kiezen uit:
“Grote avonturen beginnen klein”
“Streef naar vooruitgang, niet naar perfectie”
“Adem lef in, adem angst uit”
Heb jij een andere quote die jou kracht geeft? Laat het weten en dan kijken we of we die ook op een turnpakje kunnen zetten!
Je kunt een berichtje sturen via info@ingeturnd.nl of via Instagram of Facebook.

Beter Turnen inspirerende turnpakjes met quote

nl_NLDutch