Voor het bestellen van het turnpakje van je eigen club, klik hier!

Clubpakjes

Bij Ingeturnd is het mogelijk om clubpakjes voor kleine en grote groepen te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring zorgt voor unieke en gedetailleerde ontwerpen, een zeer goede pasvorm en uitstekende kwaliteit. Turnsters moeten zich goed voelen in het pakje zodat ze optimaal kunnen presteren op wedstrijden. Een turnpakje van Ingeturnd zorgt ervoor dat ze kunnen stralen!

Ontwerp

Er is heel veel mogelijk, dus geef alle wensen en ideeën door zodat we een turnpakje kunnen samenstellen dat perfect bij de vereniging past. Dit kan op basis van nieuwe ideeën of bestaande turnpakjes van Ingeturnd. Bestaande Ingeturnd turnpakjes zijn te vinden in de collectie en voorraad en kunnen ook aangepast worden met andere kleuren, stoffen, mouwlengte en glittersteentjes. Het is absoluut niet mogelijk om turnpakjes van andere merken na te maken. Een leuk turnpakje van een ander merk kan wel als inspiratie dienen.

Exclusiviteit

Een turnpakje dat speciaal voor uw vereniging is ontworpen kan gedurende de periode dat u het als clubpak gebruikt exclusief gehouden worden voor uw vereniging. Dit geldt voor zowel het model als de kleurstelling. Na deze periode vervalt de exclusiviteit.
Als een bestaand Ingeturnd turnpakje uitgekozen wordt kan alleen de kleurstelling exclusief voor uw vereniging gehouden worden. Het staat anderen vrij om het pakje in andere kleuren te bestellen.

Prijs

De prijs van een clubpakje is van veel factoren afhankelijk. O.a. van de stof soort, de complexiteit van het patroon en de glittersteentjes. Zodra het turnpakje ontworpen is krijgt u de prijs van het pakje te horen. Indien u een budget heeft kunt u dit het beste van tevoren doorgeven zodat we hier in het ontwerpproces rekening mee kunnen houden.

Proefpakje

Zodra u akkoord bent met het ontwerp en de bijbehorende prijs, kan er een proefpakje voor u vervaardigd worden in een maat naar keuze. Het is toegestaan om het proefpakje door enkele turnsters te laten passen om goed te beoordelen of het pakje naar wens is.

Paspakjes

Als het ontwerp helemaal naar wens is kunnen we overgaan tot passen en bestellen. U ontvangt een serie paspakjes in alle benodigde maten.

Na het passen stuurt u de passerie weer terug. Het is ook mogelijk om een passerie broekjes te ontvangen.

Op dit moment zijn de volgende maten aanwezig om te passen: 116 – 128 – 140 – 152 – 164 – S(36) – M(38) – L(40) – XL(42)
Als u kleinere of grotere maten nodig heeft, neem dan even contact op.

Het kan voorkomen dat u een turnster in de groep heeft met een afwijkend postuur waarbij de standaardmaten niet goed passen. In dat geval zullen we in overleg kijken wat er mogelijk is. Het gaat hierbij om uitzonderlijke gevallen, de pakjes worden dus niet voor alle turnsters op maat gemaakt.

Bestellen en levertijd

Zodra ook de maten bekend zijn kunt u de definitieve bestelling plaatsen en ontvangt u de orderbevestiging. De bestelling moet vooraf betaald worden. Een inschatting van de levertijd wordt tijdens het ontwerpproces besproken en definitief doorgegeven als de factuur is voldaan.

Nabestellen

Gedurende het gehele jaar kunt u nabestellingen plaatsen. Er is geen minimumaantal voor nabestellingen. Nabestellen kan tenminste de eerste twee jaar vanaf de offertedatum voor dezelfde prijs als de eerste bestelling. De prijs zal uiteraard zo lang mogelijk zo laag mogelijk gehouden worden. Ook voor nabestellingen geldt dat de bestelling vooraf betaald moet worden.

De levertijd kan schommelen gedurende het jaar afhankelijk van het aantal bestellingen dat binnenkomt. Bestel dus direct als u weet wat u nodig heeft en ruim van tevoren zodat er geen problemen ontstaan vlak voor wedstrijden of andere activiteiten.

Nabestellingen kunnen als vereniging doorgegeven worden of door de leden zelf, afhankelijk van wat bij uw vereniging past.

Verzendkosten

U betaalt geen verzendkosten voor het ontvangen van proefpakjes en paspakjes. Het retourneren daarvan is wel op eigen kosten. Voor bestellingen binnen Nederland betaalt u onderstaande verzendkosten (incl. btw).

– losse haarwokkel €1,75
– (combinatie van) producten als brievenbuspost: €4,50
– pakketje PostNL met track&trace code €7,95
– aangetekend pakketje PostNL met track&trace code €10,00

 

Contact

Voor alle vragen, opmerkingen, ideeën en tips kunt u contact opnemen via info@ingeturnd.nl