1000 TURNPAKJES 

Wat een mijlpaal! In 2007 maakte ik de allereerste, gewoon om het eens te proberen. En nu maakte ik de duizendste als werk. Ik geniet van het ontwerpen, de creatieve puzzel en van het blij maken van vele turnsters en turners. ⁠
Bedankt aan iedereen voor het vertrouwen en de leuke opdrachten! Deze mijlpaal gaan we vieren met een turnpakjes wedstrijd en daarna op naar nog duizend!! ⁠

 

DE 1000 TURNPAKJES WEDSTRIJD!
Win een gesublimeerd turnpakje!

Anders dan bij de jaarlijkse ontwerpwedstrijd staat het ontwerp nu al vast. Dit keer gaat het erom wie de leukste kleurencombinatie bedenkt!
Download hieronder het ontwerp en kleur het patroon in. De top 3 kies ik uit en dan wordt de winnaar bepaald door middel van stemmen. De winnaar ontvangt het gesublimeerde turnpakje t.w.v. €54,- in de eigen kleurencombinatie.

 

–>1000 turnpakjes wedstrijd ontwerpformulier<–

De spelregels:

  • Download het ontwerp en kleur het patroon in. Dit mag je helemaal doen zoals je zelf wilt!
  • Mail jouw ingekleurde versie vóór zondag 22 september 23:59 naar info@ingeturnd.nl of stuur het naar het Facebook of Instagram account van Ingeturnd. Maximaal 1 ontwerp per persoon. Alle leeftijden mogen meedoen, want turnen kan op elke leeftijd!
  • De top 3 inzendingen worden op 25 september op het Facebook en Instagram account van Ingeturnd geplaatst. Iedereen kan stemmen door een ontwerp te liken.
  • Het ontwerp met de meeste likes op Facebook en Instagram bij elkaar opgeteld op zondag 29 september om 17:00 wint!
  • Het winnende ontwerp wordt in een maat naar keuze gemaakt en opgestuurd naar de winnaar. (Indien het opgestuurd moet worden buiten NL komen er verzendkosten bij, verzenden binnen NL is gratis)

 

Deze wedstrijd is op geen enkele manier gesponsord of goedgekeurd door Facebook en Instagram, wordt niet beheerd door Facebook of Instagram en is niet geassocieerd met Facebook en Instagram