Ben je op zoek naar de turnpakjes van jouw club? Klik dan hier om naar de shop te gaan!

Zijn jullie als club op zoek naar nieuwe clubpakjes?
Of het nou gaat om wedstrijdpakjes voor de selectie, pakjes voor (podium)trainingen en uitvoeringen of turnpakjes voor de recreatie, bij Ingeturnd zijn jullie aan het juiste adres!

Turnpakje Clubs Verenigingen clubpakjes

De voordelen van clubpakjes van Ingeturnd:

Uniek design voor jullie club

✔ Mogelijkheden voor elk budget

✔ Zowel voor dames als voor heren

Pasvorm aanpassen voor de hele groep en waar nodig voor individuen

Geen minimum aantal voor de eerste bestelling én nabestellingen

✔ Als club bestellen of door de leden zelf

Geen maximale termijn waarin het ontwerp beschikbaar is

✔ In Nederland gemaakt

✔ En natuurlijk persoonlijk contact en advies!

Het ontwerp en exclusiviteit

Het ontwerp van de clubpakjes wordt volledig afgestemd op jullie wensen en budget, zodat we een turnpakje kunnen samenstellen dat perfect bij de vereniging past. Dit kan op basis van nieuwe ideeën of bestaande turnpakjes van Ingeturnd. Het is absoluut niet mogelijk om turnpakjes van andere merken na te maken. Een leuk turnpakje van een ander merk kan wel als inspiratie dienen.

Bij een volledig nieuw ontwerp ga ik speciaal voor jullie club aan de slag voor een nieuw ontwerp. Hierbij is het handig dat jullie doorgeven wat voor stijl jullie aanspreekt en welke wensen er verder zijn. Dit kan aan de hand van tekeningen, beschrijvingen en een aantal foto’s van bestaande pakjes. Ook is het mogelijk om clublogo’s in het ontwerp te gebruiken.
Clupakjes Turnpakje Eendracht Maastricht

Bestaande Ingeturnd turnpakjes kunnen aangepast worden met andere kleuren, stoffen, mouwlengte en glittersteentjes. Ook zijn wijzigingen in de vormen mogelijk.

Turnpakje Clubpakjes ODIO Oosterbeek

Een turnpakje dat speciaal voor jullie club is ontworpen kan gedurende de periode dat het als clubpak gebruikt wordt exclusief gehouden worden voor jullie. Dit geldt voor zowel het model als de kleurstelling. Na deze periode vervalt de exclusiviteit. Als een bestaand Ingeturnd turnpakje uitgekozen wordt kan alleen de kleurstelling exclusief voor jullie club gehouden worden. Het staat anderen vrij om het pakje in andere kleuren te bestellen.

De kosten van een clubpakje

Voor elk budget is er een turnpakje samen te stellen. De prijs van een clubpakje is van veel factoren afhankelijk. Onder andere van de stof soort, mouwlengte, de complexiteit van het patroon en de glittersteentjes. Zodra het turnpakje ontworpen is krijgen jullie de exacte prijs van het pakje te horen. Indien jullie een budget hebben vastgesteld kan dit het beste van tevoren doorgeven worden zodat we hier in het ontwerpproces rekening mee kunnen houden.

Naast clubpakjes zijn er ook bijpassende haarwokkels en korte turnbroekjes voor de dames te bestellen en spanbroeken en shorts voor de heren. Zo maak je de outfit helemaal compleet.

Ingeturnd Turnpakje turnbroekjes scrunchie haarwokkel clubpakjes Olympia Herwijnen

Turnpak Heren Jongens Spanbroek DST Pegasus clubpakjes

Proefpakjes en paspakjes

Turnpakjes, turnbroekjes en haarwokkels bordeaux rood clubpakjes

Voordat jullie overgaan tot bestellen van clubpakjes voor de hele club is het mogelijk om een proefpakje te ontvangen. Zo kan het ontwerp in het echt bekeken worden om er zeker van te zijn dat alles naar wens is.

Als het ontwerp helemaal perfect is kunnen jullie overgaan tot bestellen. Om zo nauwkeurig mogelijk te bestellen kunnen jullie kosteloos een serie paspakjes en/of broekjes ontvangen. Nadat iedereen gepast heeft kunnen jullie de bestelling definitief maken.

Op dit moment werkt Ingeturnd met de volgende maten:
116 – 128 – 140 – 152 – 164 – S(36) – M(38) – L(40) – XL(42)
Kleinere en grotere maten zijn uiteraard mogelijk in overleg.

Het kan voorkomen dat er een turnster in de groep zit met een afwijkend postuur waarbij de standaardmaten niet goed passen. In dat geval zullen we in overleg kijken wat er mogelijk is. Het gaat hierbij om uitzonderlijke gevallen, de pakjes worden dus niet voor alle turnsters op maat gemaakt.

Bestellen, nabestellen en levertijd

Zodra ook de maten bekend zijn kan de definitieve bestelling geplaatst worden. De bestelling moet vooraf betaald worden.

Een inschatting van de levertijd wordt tijdens het ontwerpproces besproken en definitief doorgegeven als de factuur is voldaan. De levertijd schommelt gedurende het jaar en is afhankelijk van het aantal bestellingen dat binnenkomt en de grootte van de bestellingen. Bestel dus direct als jullie weten wat er nodig is en ruim van tevoren zodat er geen problemen ontstaan vlak voor wedstrijden of andere activiteiten.

Gedurende het gehele jaar kan er worden nabesteld. Er is geen minimumaantal voor nabestellingen. Bestellingen kunnen als club doorgegeven worden, maar het is ook mogelijk om de leden de clubpakjes direct via de Ingeturnd webshop te laten bestellen.

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat Ingeturnd voor jullie club kan betekenen!

Ingeturnd turnpakjes Inge KorteIk ben te bereiken via info@ingeturnd.nl en denk graag met jullie mee.

Ook is het mogelijk om een bel-afspraak te maken of op afspraak langs te komen om de mogelijkheden te bespreken.

en_GBEnglish