United Amstelveen

Voor de turnsters van United Amstelveen is er een gepersonaliseerd club trainingspakje.

Het pakje is gemaakt van zacht lycra dat overloopt van lichtblauw naar donkerblauw, bedrukt met het clublogo en glittersteentjes op de achterkant. De kosten bedragen €46,- per stuk exclusief verzendkosten. Voor de maat wordt aangeraden om een pakje van een andere turnster te passen alvorens te bestellen en bij twijfel liever iets groter te bestellen. Bijpassende blauwe haarwokkels zijn erbij te bestellen voor €3,50 per stuk. Ook bijpassend blauwe of zwarte lycra broekjes zijn te bestellen om je outfit helemaal compleet te maken.

NIEUW! Er is nu ook een UNITED TURNTASJE! Je hebt de keuze tussen het volledige United logo of de turnster uit het logo met je eigen naam erbij. Deze is vanaf nu te bestellen voor maar €9,95.

 

 

 

Bestellen

Via het formulier op deze pagina kun je de bestelling doorgeven. Indien gewenst kun je ook rechtstreeks via email contact opnemen (info@ingeturnd.nl).  Vervolgens ontvang je via email de factuur met betaalgegevens.

Er wordt gewerkt met bestelrondes. Per bestelronde worden alle bestellingen verzameld en doorgegeven aan de textieldrukker. Nadat de stof binnen is worden alle producten gemaakt en op de post gedaan.
Er is van tevoren ruimte gereserveerd voor de productie van alle gesublimeerde bestellingen.  Bestellingen worden op volgorde van betaling verwerkt. Door grote drukte kan het voorkomen dat een bestelronde vol raakt.

De deadlines van de eerstvolgende bestelrondes zijn:
Alle bestellingen die uiterlijk 12 maart betaald zijn, gaan naar verwachting in week 13 op de post. (nog ruim voldoende plek)
Alle bestellingen die uiterlijk 2 april betaald zijn, gaan naar verwachting in week 16 op de post. (nog ruim voldoende plek)

Met alle vragen kun je contact opnemen via info@ingeturnd.nl

Indien je meerdere pakjes van één maat wilt bestellen kun je het aantal aangeven bij het vak voor opmerkingen onder aan het formulier.